top of page

Internship Abroad : Internsflyabroad.govt

Public·15 members
โบ้' บ'บ.ฯ
โบ้' บ'บ.ฯ

Naruto Shippuden Sa Prevodom 19


Naruto Shippuden Sa Prevodom 19
Naruto Shippuden je nastavak popularne anime serije Naruto, koja prati avanture Naruta Uzumakija, mladog nindže koji želi da postane hokage, najjači i najpoštovaniji nindža u svom selu. Naruto Shippuden počinje dve i po godine nakon što je Naruto napustio selo da trenira sa svojim učiteljem Jiraijom. U međuvremenu, njegovi prijatelji i saveznici su se suočili sa mnogim opasnostima i neprijateljima, kao što su Akatsuki, organizacija koja želi da uhvati sve džinčurike, nindže koji imaju zapečaćene demone u sebi, među kojima je i Naruto.


U epizodi 19 Naruto Shippuden sa prevodom, Naruto se vraća u svoje selo i ponovo se sreće sa svojim prijateljima i mentorima. On takođe upoznaje novog člana tima 7, Sajua, koji je zamenio Saskea Učihu, Narutovog bivšeg druga koji je prešao na tamnu stranu. Saske je otišao da se pridruži Oročimaruu, zlom nindža-majstoru koji želi da ovlada svetom. Naruto je odlučan da vrati Saskea nazad i da ga spreči da napravi veliku grešku.


Download: https://tinurll.com/2w4luJ


Epizoda 19 Naruto Shippuden sa prevodom je puna akcije i emocija, jer Naruto pokazuje koliko je napredovao u svom treningu i koliko mu je stalo do svojih prijatelja. On takođe otkriva da ima novu tehniku, Rasengan Šuriken, koja je još moćnija od njegovog originalnog Rasengana. Međutim, on takođe saznaje da ta tehnika ima veliku cenu, jer oštećuje njegovu ruku svaki put kada je koristi. Da li će Naruto uspeti da savlada svoju novu tehniku i da se suoči sa Saskeom? Da li će Saske promeniti svoje mišljenje i vratiti se u selo? Saznajte u epizodi 19 Naruto Shippuden sa prevodom!


Ako želite da gledate epizodu 19 Naruto Shippuden sa prevodom, možete to učiniti na sledećim linkovima:  • [Serija Naruto Shippuden online sa prevodom - uCoz]  • [Naruto Shippuden - Crunchyroll]  • [Sve epizode Naruto - Anime sa prevodom - uCoz]
Nadamo se da ste uživali u ovom članku i da ste naučili nešto novo o Naruto Shippudenu. Ako vam se svideo ovaj članak, podelite ga sa svojim prijateljima koji takođe vole anime. Hvala vam što ste čitali!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page